Zorg goed voor uw auto, en uw auto zal goed voor u zorgen. Veel voertuigen beschikken tegenwoordig over een automaatbak, doch slecht of geen onderhoud kan in der loop van de tijd voor problemen zorgen aan uw automaatbak. Veel automaatbakken hebben vanaf de fabriek een longlife ATF olie. In de praktijk geeft dit toch veel problemen welke zich uiten in slecht schakelen en functioneren van de automaatbak. Dit komt voornamelijk doordat de viscositeit van de (ATF) Olie veranderd alsmede opname van vocht en ander (hygroscopisch) vuil en veroudering van de ATF olie. Hierdoor worden automaatbak componenten ernstig aangetast.

Slijtage van de koppelingsplaten in koppelomvormer dragen er ook aan bij dat de slijtresten zich vermengen met de olie en zich gaan afzetten in de gehele automaatbak, hierdoor worden de stuurventielen en andere componenten beïnvloed. Ons advies is daarom ook om op tijd uw autmaatbakolie te laten controleren. Onze mantra is en blijft, voorkomen is beter dan genezen!

Autobedrijf Ottermaanse is officeel partner van Croon Oil en is in het bezit van het revolutionae powerflusch apparaat van Croon oil.

Zie hieronder het filmpje van de Croon powerflusch in werking!