Voertuig Reparatie

Wij kunnen uw auto binnen 1 min tunen!

De onderdelen waar een auto van gemaakt is zijn onderhevig aan slijtage, bij elke auto krijgen we vroeg of laat te maken met defecten welke gerepareerd, of onderdelen die vervangen moeten worden. Mechanische problemen aan uw auto kunnen  erg zorgelijk zijn.  Een onverwacht defect aan uw auto kan ook nog eens de verkeersveiligheid in gevaar brengen.

Daarom is het raadzaam om bij het constateren van een gebrek,  of een vermoeden dat er iets niet klopt dit direct te controleren en te repareren. U kunt onnodige auto-storingen al voorkomen door alleen al het uitvoeren van enkele simpele controles aan uw auto. Controleer uw handleiding om te weten wanneer het nodig is om olie te verversen, afstellen, of distributieriem te vervangen, en nog veel meer.

Wees trouw aan het onderhoud schema door de fabrikant aangegeven, en uw auto zal trouw zijn aan u.OBD-diagnose. De meeste voertuigen gemaakt na 1996 beschikken over een ‘On Board Diagnostic’ (OBD)-functie, deze computer verzamelt informatie over hoe de auto functioneert, en geeft weer waar zich problemen bevinden.

Elke keer dat u problemen ervaart, of een mysterieuze lampje op het dashboard gaat branden, is het raadzaam om uw auto naar een ervaren garage te brengen, uw auto wordt aangesloten met een computer die communiceert met zijn OBD, zo krijg u een betrouwbare, nauwkeurige diagnose van het probleem.Heeft u het gevoel dat uw auto niet lekker loopt, of bent wenst u een reparatie uit te voeren. Bel of kom gerust eens langs voor een onafhankelijke diagnose.

1-performance-upgrades